Treningstrender
c/o AlfaCare AS
Merdev. 12 B
3676 Notodden

Tlf: 35 02 95 95
Faks: 35 02 95 99
Mob: 901 26 007
E-post:
post@treningstrender.no

Om oss

Treningstrender for 4. gang!

27. og 28. april ønsker Hanne Borg Finckenhagen, Camilla Finckenhagen, Heidi Bråten Fure og Torkild Haugan igjen velkommen til årets Treningstrender.

Her får du to spennende dager med trening og fysisk aktivitet, teori og praksis hånd i hånd.
Treningstrender er et inspirasjonsforum for alle som driver med trening og veiledning innenfor fitness og helse. Nye trender blir presentert, og vi viser hva som rører seg i treningsbransjen til enhver tid.

Fysioterapeuter, fitnessinstruktører, kroppsøvingslærere, trenere og ledere innenfor idrettslagene m.fl. er velkomne til å la seg inspirere, og å bli kjent med og inspirere hverandre!

Gjennom vår undervisning på ulike kurs de siste 20 årene, er det et spørsmål som går igjen: ”Hva er det dere egentlig gjør”, m.a.o. ikke bare fortelle oss om det, men vis oss det i praksis. Det er selvsagt svært viktig at det vi gjør i treningsbransjen er underbygges av godt dokumentert teori, men vi ønsker her fremforalt å vise dere hvordan vi gjør dette i praksis.

Vi gleder oss til å treffe dere, hiv dere på og vi lover dere blir   -garantert inspirert!

Send en mail til post@treningstrender.no hvis du ønsker å komme på mailinglisten vår.

Hanne Borg Finckenhagen


Heidi Bråten Fure


Camilla Finckenhagen

Camilla er fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi. Hun har lang erfaring som instruktør og holder treningsrelaterte kurs for fysioterapeuter ...
Les mer >>

Torkild Haugan, AlfaCare AS

AlfaCare AS tilbyr et bredt spekter av produkter innen trening, helse og velvære.
Les mer >>


Webløsning fra WebSys